Поблизу Тернополя п'яний водій "збив" одразу два авто

Опубліковано в Новини 02.12.2016

Водій понесе покарання за трьома статтями.

Вчора близько 16-ї години у селі Біла на вулиці Крушельницької нетверезий водій Mercedes-Benz здійснив наїзд на автомобіль ЗАЗ-1102 Таврія. Після того, він залишив місце події, і намагаючись втекти, зіткнувся з автомобілем Mazda, повідомила прес-служба УПП у Тернополі.

Інспектори, прибувши на місце події, помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер показав 1,93 проміле алкоголю в крові.

Патрульні склали на водія 2 протоколи за ст.124 – ДТП, 122-4 – залишення місця ДТП, ст. 130 – керування у нетверезому стані, а також винесли постанову за ст. 126 КУпАП – керування автомобілем без відповідних документів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.