На Тернопільщині повісилася 15-річна дівчинка

Опубліковано в Новини 02.12.2016

Через невзаємне кохання.

"Прости" - саме ці слова написала на стіні закинутої будівлі п'ятнадцятилітня мешканка Збаражчини, повідомили в секторі комунікацій ГУНП області. Дівчинка першого грудня покінчила життя самогубством - вона повісилася.

За словами начальника місцевого відділення поліції Віталія Присяжнюка, дитина прийшла вранці до школи, залишила портфель та покинула клас. Через деякий час її повішеною знайшла матір за п'ятсот метрів від помешкання та школи. 

За попередніми даними, дівчинка намагалася спочатку перерізати собі вени. Про це свідчать сліди на зап'ястях руки. Їй це не вдалося і вона повісилася.

При огляді особистих речей правоохоронці знайшли передсмертну записку зі слідами крові, де школярка розповіла про нерозділене кохання. 

Вона була однією дитиною в сім'ї. Родина благополучна. Дівчинка добре навчалася, а нещодавно отримала титул "Міс школи". 

Що сталося і чому збаражчанка вирішила так закінчити з життям, з'ясовують правоохоронці.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.