Відомо, які проекти тернополян будуть реалізовані

Опубліковано в Новини 24.11.2016

В рамках "Громадського бюджету" нещодавно завершилось голосування за кращі проекти, ініціаторами яких були власне тернополяни.

Так, 4 мільйони із міського бюджету виділять на чотири великі проекти, яким вдалось отримати найбільшу кількість голосів. Це соціальний мультиспортивний зал, молодіжний центр, науково-демонстраційний освітній центр «Центр Науки», та проект «Чужих дітей не буває», який передбачає додаткові можливості розвитку дітей з особливими потребами.

Серед малих проектів переможцями стали 11 громадських ініціатив. На їхню реалізацію передбачено 1 мільйон гривень.

Разом з тим, остаточне рішення про проекти, які отримають кошти з міського бюджету, буде приймати Номінаційний комітет після розгляду скарг, які подаватимуться сьогодні 24 листопада.

До слова, за проекти проголосувало 5 539 тернополян, які сумарно віддали 14 365 голосів.

Нагадаємо, програма "Громадський бюджет" цьогоріч проводиться вперше в Тернополі. Наше місто є одним із 14 міст України, де працює подібна система. З її допомогою тернополяни самі можуть вирішувати на що ж спрямувати 1% коштів з міського бюджету.

Переглянути проекти-переможці та детальніше ознайомитись із ними можна ТУТ.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.