Представники фермерського підприємства Петра Гадза передали бійцям в АТО 5 тонн яблук із садів Бучаччини

Опубліковано в Новини 24.10.2016
Підприємство депутат обласної ради, Героя України Петра Гадза передало для бійців понад 5 тонн кращих сортів яблук. Кажуть, що на передовій вітаміни хлопцям особливо потрібні.

Загалом, тернопільські волонтери з ГО «Схід та Захід єдині» передали для бійців АТО близько 30 тонн провізії, теплого одягу та взуття. До збору вантажу приєдналися мешканці та підприємства з різних районів Тернопільщини. Яблука, хліб, макаронні вироби, домашню консервацію та тушковане м’ясо доставлять на передову під Авдіївку, Мар’їнку та Водяне.

- Ми маємо можливість і дуже раді допомагати хлопцям, що воюють в зоні АТО. Два роки ми співпрацюємо з волонтерською групою «Схід та Захід єдині».  Всім чим можемо допомагаємо. В господарстві працює дуже багато людей, які пройшли війну, як їм на місці і тим хлопцям, що зараз воюють хочемо передати великий привіт і допомогу у вигляді яблук і інших презентів, що ми щорічно намагаємося їм надавати, – розповів керівник фермерського господарства «Гадз» Тарас Мельник.

Підприємство Петра Гадза завжди максимально долучається до підтримки передової. Продукція власного вирощення і виробництва безкоштовно надається для потреб АТО.

Як повідомили волонтери, вже у четвер 20 жовтня транспорт з волонтерською допомогою прибула до місця призначення на театрі бойових російсько - української війни на Донбасі. Після обіду почалося вивантаження усього того що ми привезли до Маріуполя на заздалегідь підготовленому складському місці однієї з бригад ЗС України.

Фото Ігоря Крочака

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.