Завдяки «Доброму самарянину» вихованцям Збаразької станції юних техніків тепло

Опубліковано в Новини 24.10.2016

Гурток «Крою та шиття» нещодавно відкрили у Збаразькій станції юних техніків. Охочих займатися швейною справою надзвичайно багато, однак вже з початку роботи гуртка виникли певні труднощі.

Діти мерзнуть навіть при увімкненому опаленні. Все через те, що батарея занадто мала, щоб прогріти всю кімнату. За допомогою керівництво Станції юних техніків звернулося до ПАП «Добрий самарянин».

- Цьогоріч ми відкрили гурток «Крою і шиття» у кімнаті, в котрій раніше діти в холодну пору року не займались, – написав у зверненні директор Станції юних техніків Петро Напованець. – У батареї недостатня кількість ребер, тож холодно буде навіть за здійснення опалення. В суботу заходжу у клас – серце щемить: діточки змерзлими рученятами кругом швейних машинок. Уявляю собі, що буде за більших холодів.

Петро Напованець каже, що надії на допомогу від влади немає. Тому й попрохав Володимира Кравця, директора ПАП «Добрий самарянин», придбати тепловий конвектор. Допомога не забарилася, адже гурток функціонує вже, і працювати дітям в холоді допустити не можна.

- Вже через два дні у заклад доставили сучасний універсальний, двотеновий, економний електричний конвектор, – розповіла керівник гуртка «Крою та шиття» Леся Дунець. – Він із додатковим захистом від перегріву, здатний підтримувати у приміщенні задану температуру, ще й із п’ятирічним терміном гарантії з дня купівлі. Зимою не замерзнемо.

Весь колектив та вихованці Збаразької станції юних техніків висловлюють вдячність за допомогу та чуйність.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.