Тернопільщину атакують зловмисники-чужинці

Опубліковано в Новини 24.10.2016

Про підозрілих осіб просять повідомляти поліцію.

На Тернопільщині почастішали випадки скоєння злочинів громадянами інших країн, чи ромської національності, зазначили в ГУНП області. Подібні злодіяння зафіксовано у обласному центрі та в районах. Невідомі, шахрайським способом виманюють гроші і прикраси, обкрадають та грабують помешкання.

Потерпілі та свідки злодіянь здебільшого описують зловмисників як осіб кавказької, грузинської національності чи ромів.

Правоохоронці звертаються до усіх мешканців Тернопільщини повідомляти в поліцію про усіх таких підозрілих осіб. Якщо ви помітили у вашому населеному пункті незнайомців, які під приводом купівлі чи продажу товарів ходять вулицею та обходять помешкання, негайно повідомте про  них правоохоронців, дільничного інспектора чи сільського голову. Також повідомляйте про нових незнайомих сусідів-іноземців, які оселилися поруч. Правоохоронці перевірять законність та причини їхнього перебування в області. З аналогічним проханням поліцейські звертаються й до усіх орендодавців. Варто вчасно перевірити, кому ви здасте в оренду житло.

Нещодавно, завдяки пильності та спостережливості громадян, поліцейським вже вдалося виявити на території області злочинну групу іноземців. 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.