Майже 87 мільйонів збагатили тернопільську казну

Опубліковано в Новини 23.10.2016

Впродовж останніх трьох кварталів цього року тернопільський бюджет вдалось поповнити додатковими коштами, повідомляють в міській раді.

Відтак, до місцевої казни надійшло 86,6 мільйонів гривень, які планують спрямувати на виплати заробітної плати бюджетникам, пільгове перевезення, а також надання одноразової матеріальної допомоги малозабезпеченим.

З цих коштів 41 мільйон виділили на покращення міста. Зокрема, на проведення ремонтів доріг, облаштування тротуарів та встановлення обмежувачів руху, капремонт об’єктів благоустрою та прибудинкових територій, рекультивацію земель учасників АТО.

На сферу освіти та медицини з додаткових коштів виділили 26 мільйонів, з яких: 11 піде на зарплату вчителям, премії учням та стипендію міського голови; 9 - на проведення капремонтів поблизу закладів освіти (асфальтування території біля дитячих садків); 6 - на зарплати медпрацівникам та проведення капітальних ремонтів приміщень медичних закладів.

Також, 2 мільйони спрямують на придбання та встановлення будинкових лічильників тепла, які вже цього опалювального сезону мають з'явитись в тернопільських будинках. Ще 3 мільйони гривень виділили КП «Тернопільтеплокомуненерго» для забезпечення його безперебійної роботи.

Як наголосили в міськраді, додаткові кошти отримала і сфера культури та спорту, однак, яку саме суму виділили - не уточнюють.

Якщо ж підрахувати загальну суму додаткових коштів, які планують спрямувати у різні сфери - отримаємо всього 72 мільйона гривень з майже 87. Куди ж поділось ще 15 мільйонів? Можливо їх спрямували на сферу культури та спорту, а можливо і ще на щось інше - цього не повідомили.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.