У Тернополі висадили 64 екзотичні "поповнення"

Опубліковано в Новини 21.10.2016

Акцію з озеленення Тернополя під гаслом «Висади екзоту» провели в парку імені Т.Шавченка та в однойменному сквері. ЇЇ результатом стала поява шістдесяти чотирьох нових екзотичних саджанців.  

Така акція проходила в рамках концепції комплексного озеленення міста. Як повідомляють в Управлінні ЖКГ, сквер ім. Т.Шевченка збагатився тринадцятьма червонолистими кленами виду «Крімсон Кінг» та трьома саджанцями дерев породи катальпа бігнонієвидна.

"Наразі у сквері зростають породи дерев із розмаїтою кольоровою гамою зелених відтінків, а висадження кленів значно підсилить існуючий зелений покрив бордовими та червоними барвами", - зазначив начальник відділу благоустрою та екології управління ЖКГ Олег Соколовський.

А от в парку ім. Т.Шевченка з'явились такі ж породи дерев, щоправда, тут їх висадили в іншій кількості: одинадцять червонолистих кленів та тридцять сім катальп відповідно.

Фото: Управління ЖКГ.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.