У Тернополі буде мікрорайонне "поповнення"

Опубліковано в Новини 05.10.2016

Адже повинен з'явитись мікрорайон "Північний" згідно договору №2-16 від 04.05.2016 року на виконання проектно-вишукувальних робіт «Детальний план території мікрорайону «Північний», укладений Тернопільською міською радою з ФОП архітектором Горою С.Б. Така інформація вказана на сайті ТМР. 

"На підставі вимог чинного законодавства, а саме - Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та відповідно до Програми оновлення містобудівної документації та ведення містобудівного кадастру на 2016-2018 роки, з метою деталізації рішень Генерального плану міста Тернополя та уточнення окремих його положень, пов’язаних з розміщенням житла і інших об’єктів містобудування, Тернопільською міською радою був укладений договір №2-16 від 04.05.2016 року з ФОП архітектором Горою С.Б. на виконання проектно-вишукувальних робіт «Детальний план території мікрорайону «Північний»", - повідомляють на сайті міськради.

До того ж, з 3 жовтня і до 3 листопада поточного року триватиме проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів в проекті містобудівної документації стосовно цього "Детального плану". А для того аби були впорядковані назви вулиць мікрорайону "Північний", на обговоренні будуть подані всі пропозиції їх можливих найменувань, які були ухвалені на засіданні архітектурно-містобудівної ради.

"Детальне ознайомлення із проектом містобудівної документації «Детальний план території мікрорайону «Північний», графічними матеріалами, у відповідному порядку, буде здійснюватись з 10 00 год. до 1300год., в робочі дні, в приміщенні управління містобудування, архітектури та кадастру міської ради за адресою вул. Коперніка, 1, 2-й поверх, каб. 205, тел. 40-41-45. З відповідною містобудівною документацією та пропозиціями назв усіх вулиць даного мікрорайону можна також ознайомитись на офіційному веб-сайті Тернопільської міської ради: www.rada.te.ua в розділі «Генеральний план м. Тернополя»", - зазначають на сайті міськради.

Галерея зображень

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.