Тернополяни переховували у гаражі зброї та боєприпаси для продажу

Опубліковано в Новини 25.09.2016

Правоохоронці вилучили з десяток одиниць зброї.

Працівники служби безпеки України спільно з національною поліцією викрили двох тернополян, які здійснювали незаконну торгівлю вибуховими речовинами, зброєю та боєприпасами до неї, зазначили у секторі взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ у Тернопільській області.

Заради легкої наживи зловмисники налагодили канал постачання нелегальної зброї, яку в подальшому намагались реалізовувати мешканцям обласного центру.

У ході контролю за вчиненням злочину правоохоронці здійснили оперативну закупку вогнепальної зброї, придбавши у одного із спільників пістолет системи «наган», набої до нього та глушник. Під час обшуків у гаражі та помешканнях «ділків», силовики вилучили дві гранати Ф-1, пістолет «Вальтер», два глушники, мисливську рушницю марки «Хеліс», а також набої калібру 9 мм та 7,62 мм.

За матеріалами СБУ Головним управлінням Національної поліції в Тернопільській області розслідується кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Наразі тривають слідчо-оперативні дії, спрямовані на встановлення шляхів надходження зброї та боєприпасів до місцевих дилерів, а також осіб, причетних до потрапляння засобів ураження у відкритий обіг.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.