Завтра у Тернополі покажуть «Нескореного»

Опубліковано в Новини 04.03.2016

В рамках пам'яті про непересічну для українського народу людину відбудеться ряд заходів.

Прес-служба міської ради інформує про те, що з метою вшанування пам’яті Героя України, українського політичного і державного діяча, головнокомандувача Української повстанської армії Романа Шухевича та з 66-ї річниці від дня його смерті у Тернополі:

протягом дня, 4 березня, у Центральній міській бібліотеці відбудеться перегляд літератури «Роман Шухевич - людина виняткового гарту».

5 березня у бібліотеці-музеї «Літературне Тернопілля» відкриється виставка літератури «Роман Шухевич - дух української нації». Цього ж дня о 16.00 год. у Палаці кіно буде транслюватися фільм «Нескорений».

Довідка. Роман Шухевич (30.06.1907-5.03.1950) - український політичний та державний діяч, член галицького крайового проводу ОУН, генерал-хорунжий, головнокомандувач Української повстанської армії, голова Секретаріату Української головної визвольної ради (1943-1950), Герой України.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.