Художній колектив зі Збаражчини щиро дякує своєму меценату

Опубліковано в Новини 23.08.2016

 Уже більше 15 років діє зразковий аматорський танцювальний колектив «Орхідея», який знають не лише на Тернопільщині, але й в Україні та навіть за її межами. Нещодавно танцюристи представляли Україну в Болгарії з великою художньою програмою.

  Очолює колектив заслужений діяч естрадного мистецтва України, балетмейстер Вишнівецького МБК Оксана Пілярчук. Під її керівництвом займається 30 хлопчиків і дівчаток молодшої вікової групи та по 20 дітей у середній і старшій. Великий колектив потребує не лише уваги і натхнення, але й фінансової підтримки для поїздок на конкурси і фестивалі, пошиття костюмів тощо. Учасники «Орхідеї» завжди раді спонсорам і щиро дякують усім, хто долучається до їхньої діяльності.

  На святі, приуроченому до Дня Прапора та Дня Незалежності у Вишнівці, зразковий танцювальний колектив «Орхідея» висловив вдячність та вручив квіти очільнику політичної партії «Добрий самарянин», депутату Збаразької районної ради Володимирові Кравцю.

-Живий колектив, який прищеплює дітям і молоді любов до всього українського - заслуговує на допомогу і увагу. Можливими силами плануємо і надалі допомагати юним талантам. Щире  спасибі за добрі слова і квіти, - подякував Володимир Кравець.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.