На Тернопіллі чоловік накинувся на поліцейських

Опубліковано в Новини 16.08.2016

Саме так закінчилась спроба правоохоронців затримати 30-річного жителя Борщівського району, який в нетверезому стані кермував вантажівку. Про це інформує сектор комунікації ГУНП в області.

Як повідомляють правоохоронці, поскаржились на горе-водія жителі села Кривче, де чоловік небезпечно роз'їжджав вулицями на "ЗІЛ-і".

Поліцейським вдалось зупинити транспортний засіб. Чоловік спочатку їх облаяв, а на прохання вийти з авто для надання свідчень взагалі ошалів. Так, один з правоохоронців отримав тілесні ушкодження, а в іншого постраждала форма, яку нетверезий водій розірвав та "зніс" погони.

Тест на встановлення рівня алкогольного сп'яніння показав 2,7 проміле.

На разі проти борщівщанина розпочато кримінальне провадження за водіння в нетверезому стані та чинення опору працівникам поліції.

До слова, за останній місяць чоловік вже вдруге притягатиметься до відповідальності за водіння нетверезим. Однак попереднього разу зловмисник уникнув криміналу, бо вчинив дорожньо-транспортну пригоду з механічними пошкодженнями.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.