У Тернополі - ДТП

Опубліковано в Новини 01.03.2016

Жертв немає.

Три дорожньо-транспортних пригоди і троє травмованих – така статистика за минулу добу на дорогах Тернопільщини, повідомляє ГУ НП області. Одна автопригода трапилася в обласному центрі, ще дві – в Збаразькому районі.

У Тернополі близько 21 години на вулиці Живова не розминулися автомобілі марок «Опель Комбо» та «Мітсубісі Паджеро». Внаслідок ДТП травми отримав 30-річний водій мінівена. Він звернувся за меддопомогою в травмпункт.

29 лютого близько опівночі аварія трапилася поблизу Збаража. За попередніми даними, 35-річний водій автомобіля «Хюндай» на перехресті доріг «Тернопіль-Кременець» та «Збараж-Добриводи» не надав перевагу у русі та зіткнувся з вантажівкою, яка рухалася у напрямку Кременця. Травмованому водієві легківки медики надали допомогу та відпустили додому.

Ще одна автопригода тієї ж ночі сталася у Збаразькому районі.  Близько 00:30 на автодорозі «Тернопіль-Кременець», поблизу повороту на село Чорний Ліс,  водій «ВАЗ- 2109» виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автобусом «Неоплан». На час ДТП у салоні автобуса перебувало  40 пасажирів, ніхто з них не постраждав. Тілесні ушкодження отримав лише водій «Дев’ятки» - його госпіталізували у травматологічне відділення районної лікарні.

Правоохоронці з’ясовують обставини усіх автопригод.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.