Тернопільщина реабілітовує свій потенціал

Опубліковано в Новини 22.07.2016

Свої виробничі потужності область малими кроками відроджує.

Ремонтні роботи та підготовка обладнання тривають у  Хоростківському цукровому заводі напередодні запуску його виробничого процесу, повідомляє прес-служба ТОДА.

Підготовчий процес оглянули голова районної державної адміністрації Віталій Батіг разом із першим заступником голови РДА Ігорем Гайдуком, де зустрілися із керівником підприємства Анатолієм Музикантом.

Запчастини — імпортного виробництва, тому інколи виникають труднощі із їхнім довготривалим постачанням. Та разом з тим, керівник прогнозує, що підприємство запрацює вже у вересні цього року. Сировини для роботи заводу на перший час цілком достатньо. Заробітня плата виплачується вчасно, на сьогодні її середній розмір становить 4800 грн, працівники умовами праці задоволені.

Сьогодні тут працює 233 людей, проте після запуску виробничого процесу кількість працівників суттєво збільшиться. Планується, що виробництво на заводі у сезон проходитиме у три зміни.

 

Загалом відкриття колишнього цукрового заводу дозволить забезпечити додаткові робочі місця, значні поступлення до районного бюджету та соціальні відрахування.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

17.04.2024 soroka
Transparency International Ukraine визнала Тернопіль найпрозорішим містом України, - інфографіка
Тернопіль визнали найпрозорішим містом України. За результатами рейтингу «Transparent cities/Прозорі міста», Тернопіль отримав найвищі показники…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.