У Тернополі дитина крала те, чого не могли дати батьки

Опубліковано в Новини 21.07.2016

Однак обійшлося без покарання.

Патрульні провели профілактичну бесіду з 9-річним хлопцем, який крав морозиво, зазначила прес-служба УПП у Тернополі.

На службу 102 звернулися з адміністрації одного з продуктових магазинів Тернополя на бульварі Данила Галицького і розповіли, що затримали 9-річного хлопця, який намагався вкрасти 3 морозива. Це трапилося 19 липня, близько обіду.

Полісмени провели профілактичну бесіду з дитиною. Він зізнався патрульним, що краде вмагазині не вперше і робить це часто. Як з’ясувалося згодом, хлопець з неблагополучної сім’ї. Персонал магазину зрозумів сімейну ситуацію і від написання заяви відмовився. Після того, патрульні відвезли його до мами, з якою теж провели профілактичну бесіду.

Далі справу передали комісії у справах неповнолітніх.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

17.04.2024 soroka
Transparency International Ukraine визнала Тернопіль найпрозорішим містом України, - інфографіка
Тернопіль визнали найпрозорішим містом України. За результатами рейтингу «Transparent cities/Прозорі міста», Тернопіль отримав найвищі показники…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.