На «Циганці» у Тернополі облаштували лекційний майданчик

Опубліковано в Новини 21.07.2016

Ремонтні роботи продовжуються.

По вул. Білецькій (Циганка) триває реконструкція набережної.

Тут вже здійснили роботи з укріплення набережної на ділянці від водозабірної станції до рятувальної вишки на вул. Білецька, забили палі та здійснили демонтаж старого покриття і  створили новий рельєф. Про це повідомила прес-служба Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР. Працівниками підрядної організації здійснено роботи із укріплення набережної та підпірних стінок. Також працівники підрядної організації підвели комунікації до основи пішохідного фонтану. Вже облаштовані основи для спортивного, волейбольного та дитячого майданчиків, а також завершені роботи із бетонування оглядового та лекційного майданчиків. Працівники проклали мережі для облаштування зовнішнього освітлення на «Циганці», а також для Wi-Fi та для подальшого встановлення відеонагляду. Також станом на сьогоднішні день уже сформовані каркас та фундамент для громадських роздягалень та туалетів.

Фото Антона Марчевського

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.